Valpplaner   2018        val    

                         Är du intresserad av valp är du alltid välkommen att höra av dig!                                  

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   070 288 41 72

                                      

 

 Doubleus Strössel, Jack Russel av högsta kvalité har valpar med FIJ(G)CH  Vitsuddens George, vi förväntar oss härliga valpar med utmärkt temperament, George är trefägad och semibroken, Strössel är strävhårig och båda hundarna är "småväxta". 

Strössels tidigare valpar är mycket trevliga och flera valpköpare kallar sina hundar för "lyckopiller", detta är hundar med mycket humor och man får vara beredd p många goa skratt när man delar sitt liv med en JR från Doubleuse ;)

leverans i början av mars 2018

 strössel1  Strössel                                        george  George

(Kull 2)

Doubleuse MV Agusta, Cara, skulle ha parats, men ibland går det inte som det var tänkt. Hanen som skulle parat honom visade sig inte vara frisk, troligen problem med halsen. Innan vi förstod detta, så "skyllde" vi på tiken, men när han skulle para Ess, så förstod vi att det är hanen som är dålig.

Vi avvaktar nu till nästa löp med att para Cara.

 

Kull 2

 

Doubleuse Modesty Blaze är parad med Shadow. Ess är en härlig jakthund som lugnt och avslappnat väntar på tillåtelse att hmta skjutna fasaner och änder. Hon är en mjuk och rar och välbalanserad tik. 2:a NKL

Det var bestämt att Shadow inte skulle få fler kullar, trots att han lämnat de stabilaste, arbetsvilliga och ljuvliga avkommor. Men, man måste ju sätta stopp någonstans tänkte vi, men i valet mellan att inte få några vårvalpar alls pg a sjuk hanhund, så har vi parat honom med Ess. Vi har själva två Shadowbarn hemma och vi önskar verkligen fler valpköpare att få uppleva en sådan hund.

Nu avvaktar vi ultraljud V 9.

                                       

Kull 3

 

Doubleuse Chardonnay kommer att paras under våren.    mer info kommer

 

Kull 4

 

Doubleuse Kanga-Roo  kommer att paras under våren  mer info kommer