Grattis till ungdomarna!

patch_4_mnPatch 4 mån

Katarina Pilhage och Doubleuse Sparrow Hawk 1:a LKL I och klassvinnare, Anita Galtung Nilsen och Doubleuse Harrier   LPIII Uppfl Lägre klass Sök och Spår, Tone Merete Berg och Doubleuse Scar Copper 1:a LKL I och Klubbvinnare samt Lydnadscupvinnare och Hanna Vainioniemi och Doubleuse Violett Copper Godk Anl Klass B-Prov - Vi ser med spänning fram emot nästa år när ni och alla syskonen ska ut i hetluften.

Vi kommer att ha en valpkurs i slutet av mars, 5 vardagkvällar blir det och vi välkomnar alla raser. Det blir en annorlunda valpkurs med betoning på att hjälpa valpen att utvecklas till en lugn och trygg individ som när den blir vuxen inte ska behöva hamna i "pip och stress fällan" utan i stället får chansen att ha ett bra självförtroende och en koncentrerad arbetsglädje.

Mer info under utbildning, kursr.

 

UPPROP!

Äntligen finns det tid och ork att göra i ordning resultatsidan - du som har en hund som meriterat sig på något sätt i någon gren, var snäll och skriv en rad till mig. jag har fått resultat löpande under året, men som nästan all info är försvunnen...

 

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom