Grattis Ingela Selgin och SEVCH SELCH SEJCH Doubleuse Mac Laren

tvalpar_3v2

Till att bli  utsedd till nr 6 på  "Tio i topplistan Lydnadshundar 2010" ( de nio andra var border collie !)    

Ingela och Picasso som har tävlat sparsamt i år har trots detta lyckats placera sig 9:a på My Dog Int lydn tävl och  8:a På SM i Lydnad (enda Golden till final)

Här hemma tycker jag livet mest består av valpar. 3 kullar samtidigt kräver sin man och jag är jätteglad att vi har övervåningen, så alla kan få gott om utrymme. Micas valpar är stora nu och åker om en dryg vecka. Det ska bli otroligt spännande att följa dessa ljuvliga två. Jag har inte hört ett gnäll eller skäll ifrån dem på hela tiden, bara glada och positiva till allt som presenteras. När de är i köket med de stora hundarna bär de sig åt som om de alltid bott där och jag misstänker att de tar det med en klackspark när vi ska ge oss ut i snön nu om en liten stund. Man får passa på när temperaturen är dräglig.

Svimma inte - men jag har gjort i ordning 2010 års resultatlista, men den ligger under utbildning ännu så länge, ska snart flyttas till "kenneln" Jag har som ni vet förlorat nästan alla mail och därmed också en del resultat - SNÄLLA om du saknar din hunds merit i listan, var snäll o hör av dig direkt.

Jag efterlyser också er som fått 2:a i ÖKL, jag har för mig att det ska vara en hund till, men kan inte komma på vem - vet du, hör gärna av dig.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom