Carla och Toby ska till VM i lydnad för 2:a gången - Grattis

toby 1

Jag har fyra hundar som genom åren kvalificerat sig till VM i Lydnad - den senaste är Carla Ribiero med sin Doubleuse One in a Million har nu kvalat in till VM 2014 - Otroligt spännande. Toby är också uttagen och ska starta i European Agility Open tillsammans med Husse. Denna fantastiska hund tävlar på högsta nivå i två grenar, Agilityn kör han med husse.

 Hopes valpar har börjat flytta. Nio st valpar som är stöpta i samma form, bara lite skiftningar i färgen - helt otroligt med en så jämn kull. En valp åker till Norge, två till Finland, en till Belgien, en blir fodertik i Funäsdalen och resten sprids över Sverige. Tomt blir det, det är så härligt med sommarvalpar för man kan vara ute med och njuta långa stunder.

Valpträff hade vi förra helgen, både små och stora Golden och Spaniels. Det såg mycket bra ut och både Bengt o jag har stora förhoppningar inför framtiden :))

Vi jobbar på för fullt och tiden räcker knappt till så här års med allt som ska göras förutom själv hundjobbet - men vädret är fint för det mesta, alla blommor prunkar och snart står stallet nyrenoverat och kan ta emot B&B gäster i enkel och dubbelrum  - hundar är såklart välkomna!


gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom