Tillbaka från en fantastisk vecka i USA

USA  Här står vi på Cesar Milans hundcenter i Californien.

Vi tillbringade 5 dagar med Cesar och alla hans djur. Hundar i mängd och t om en lama (Lorenzo Lama) Det var en härlig upplevelse att få tillbringa så mycket tid med en av de skickligaste hundmänniskorna jag känner till. Han är fullständigt makalös på att läsa hund och situationer, Han hinner t om reagera i samma ögonblick som något händer. Trots att han är så stor och välkänd (just nu turnerar han i Asien) så är han en av de absolut ödmjukaste och finaste människor jag någonsin träffat.

Vi har jobbat med hans hundar, lyssnat, lärt och också fått bekräftat att vi också "kan mycket hund", vissa saker har vi t om utvecklat vidare och Cesar ägnade en god stund åt oss och en av våra filmer, där vi visade hur vi tänker o gör. Och denna fantastiska människa använder sig sen vid flera tillfällen av detta och adresserar det till "det han lärde sig av Ben" - Det är stort!

Förutom detta hann vi uppleva många saker, Bubba Gump i S:a Monica, Stranden i Malibu och såklart alla kändishusen i Beverly Hills ;) Tack Camilla B för bästa resesällskapet, många skratt och spännande diskussioner.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom