Grattis! Kaj Kadar och Doubleuse One for All 1:a ÖKL

 jovi 2ny  Jovi (på bilden) som hann bli gammal innan jag vaknade till sans och använde honom på min Hope. Dessa valpar blev så härliga, så jag hoppades hinna med en kull till - o det gjorde vi :))

Doubleuse All Star har nedkommit med ett halvt fotbollslag och en Coach! 6 underbara hanvalpar och en tik. pappa till underverken är Doubleuse Bed of Roses, så båda föräldrarna har en stark stamtavla med många duktiga syskon.  Jag kan inte påstå att min valplista såg ut just så när det gäller könsfördelning, så därför finns det ett par hanvalpar kvar att tinga.Dett blir nog något i hästväg - mina friska starka gamla linjer, en protion Seamas (den fantastiske nedärvaren) och lite envishet från Holland gör att jag kan rekommendera dessa valpar till vilket jobb so helst, arbetsglädje, fart och stil kommer nog att räcka o bli över. Ovanpå på detta är de båda mycket duktiga och starka jakthundar.

 Sommaren går mot sin senare del och det verkar äntligen bli lite värme i luft o vatten. Jag har haft flera mycket bra vattenkurser i sommar och resultaten som hundar o förare uppnått på bara någon dag har varit otroligt bra. Därför erbjuder jag nu enskild träning, eller helst en grupp på 5 hundar som jag mellan 9-16. Ju mer oerfarna hundar desto bättre, men vi brukar kunna fixa till felbeteenden också ;)

Hör av dig via mail om du är intresserad.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom