Grattis Jimmy och Raisa Wranning - klubbmästare och 3:a i Lydnad

wranning2  Familjen Wranning har slagit till. Bland 22 startande blev de 1:a och 3:e placerade på Årets Klubbmästerskap!

Hopes valpar har nu flyttat . Deras nya ägare är helt lyriska och det förstår jag. Lilleman som åkte igår till Norge, gjorde ett rejält avtryck och både Bengt o jag gick o tjatade om hur mycket vi saknade honom i går kväll...

Det är något visst med Hope och hennes valpar, idag träffade jag en äldre syster och jag blir verkligen alldeles varm när jag ser henne, både utseendemässigt och hennes inställning till apportering gillar jag skarpt.

En annan hund som ligger mig varmt om hjärtat är Honey, Doubleuse kanga Roo. Hon förväntas löpa inom en snar framtid. Jag träffade henne en hel del under de första 2 åren och jag är mycket nöjd med hennes egenskaper. En härlig hund med bl a en mycket bra markeringsförmåga. Eftersom jag inte träffat henne på länge (hon är en fodertik) har jag ingen uppfattning om hur långt hon kommit dressyr och träningsmässigt, men för mig är det rätt oväsentligt, det beror ju till största delen på tränaren och det är ju inte något som jag kan avla på -  för mig är det de råa egenskaperna som räknas och de har jag efter nästan 450 valpar rätt bra uppfattning om.

Jag har hittat en hane som linjemässigt passar utmärkt och som har flera av mina "favorithundar" ur mina linjer gemensamt med Honey. När jag pratade med hans matte så blev jag både glad och helt övertygad om att jag valt rätt - hon beskrev verkligen egenskaper hos sin hund som jag värderar högt.  Så fort vi parat lägger jag ut kullen under valpar. Det finns fortfarande möjlighet att ställa sig på kö då denna kull inte varit utlagd förut.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom