Minja Vittikka och Doubleuse Easter Rocket Vinnare Golden mästerskapet i Finland 2015

minja rocket 15  Minja och Rocket - vilket radarpar :)

Återigen står Minja Vittika med sin Doubleuse högst upp på prispallen i det finska Goldenmästerskapet. 2012 var det med Riemu, en underbar hund som tyvärr blev sjuk och fick sluta alldeles för tidigt. Arvtagaren Rocket har nu axlat manteln blott 4 år gammal och han har nu bara ett 1:a pris kvar på B-prov för att kunna titulera sig Champion :)

Vi har nu bestämt att vi kör en A-provskurs i år också, 2 dagar med fasan, and och någon kanin. Vill du vara med gå in under kurser och anmäl dig. Vi tar max emot 12 hundar, men även du som vill gå med passiv är välkommen utanför det.

Stars valpar växer och frodas och på lördag är det dags att flytta ut i Jaktstugan - alltid lika roligt och skönt för valparna som då får chansen att gå ut och in som de vill under dagtid.

Annars går mycket tid till jakt så här års, Efter Dreams frånfälle förra sommaren får sonen Magic starta upp lite tidigare än jag brukar, men nöden har ingen lag, Star sitter ju fast i valplådan och Hope och Shadow kan inte ensamma bära ansvaret för alla fåglar som ska hem, även om liten spanielflicka gör sitt bästa och fungerar alldeles utmärkt, så fyller Magic sin plats - jag tror både han och jag har lika roligt :)

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom