Lyckad helg för mig och Dream

GS3Ihelgen som gick var vi på Goldenspecialen för att starta i EKL och försöka kvalificera oss till Nordiska Mästerskapet i Danmark 2011. Tyvärr började Joy löpa dagarna innan, så för henne blev det ingen start, hon får försöka hinna meritera sig på B-prov i stället så Bengt o hon kan förlja med som individuellt ekipage.

GS2Dream gjorde ett fantastiskt fint jobb på lördagen och blev 4 totalt, 2:a bästa svenska hund och därmed klar för Danmark - skönt! Han var som en "dröm" på dirigeringarna, men vi måste träna mer på markering som kommer från olika håll, vår orutin, jag tror att det var vårt 3.e WT tillsammans - lyste klart igenom. Nu satsar vi på att få vår sista 1:a i EKlL på B-prov och när det är klart, ska vi börja träna för och starta på WT, då kommer det nog att gå bättre, han är nämnligen en makaös markör - bara han ser dem...GS1


Söndagen missade både han och jag första markeringen helt, resten gick hyfsat, sisa markeringen glänsande, dagens i särklass bästa och vi landade på 5:e plats. Nina och Texas gjorde ett kanonjobb på lördagen, men kom inte till final, vi förstod inte riktigt varför, men han gjorde som alltid mer än han egentligen kan och som yngsta ekipage ska Nina och nhan vara jättenöjda!

Här hemma är det spännande, Joy och Dream inväntar "rätt dag" och Jeppe och Jaffi gör detsamma. Stackars Shadow känner sig nog lite utanför..

I butiken är det härliga tider, höstkollektionen är på väg in och igår hängde jag upp en del 66 th North tröjor - redan på kvällen hade jag sålt 3 stycken, jättekul. Jag passade på att göra lite reklam själv i helgen, så söndagens outfit besto bl a av en lila 66 th tröja med tillhörande lila shootingsocks till de ursnygga engelska stövlarna (som också säljer som smör) - lite annorlunda och mycket snyggt.  Åsa på bilden med hatt o dummieväska från Gyllerboda.                                                                                   

gunillla

 

 

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom