Golden Retriever

KENNEL DOUBLEUSE 2018
 

GRKs UPPFÖDARTROFE´ - årets uppfödare - 10 ggr!

1991  1998  2000  2001  2002  2005  2010  2014  2016  2017

                                                                                                                                                   Årets avelshund 3 gånger och Årets Avelstik 4 gånger

 

Kenneln har tilldelats SKKs Bruksuppfördarpris baserat på enbart Jaktchampions

2009 tilldelades kenneln ytterligar 3st SKKs Bruksuppfödarpriser

 och 2 st SKKs Bruksavelspris

 

Fram till idag kan Kennel Doubleuse stoltsera med;

22 st SJCH, (SvenskaJaktchampions), 6 st Norska JCH, 1 DJCH, 17 st SLCH (Lydnadschampions), 1 VM silver i Lydnad, 5 st SBCH (Brukschampions), 11 st SVCH (Viltspårchampions) och 4st FTCH (Fieldtrialchampion) 9 st STJH (Tjänstehundar, t ex Räddning)  2st Rallylydnadschampions

 

Jag som startade Kennel Doubleuse 1989 heter Gunilla Wedeen. Kennelnamnet kom till när vi lekte med första bokstaven i mitt efternamn i kombination med att hundarna lämpar sig utmärkt både till jakt och bruks.

Kenneln har fram till nu tagit fram ca 500 valpar valpar och bland de återfinns både jaktchampions, lydnadschampions, brukschampions, räddningshundar, tjänstehundar och till med en minhund som tjänstgjort i Moçambique.

Det började som ett intresse för att få fram bra arbetande Golden och har med åren vuxit till ett fritidsintresse som förutom ett målinriktat avelsarbete inkluderar kurser, träningskvällar och många nya vänner både i Sverige och ute i Europa.

Idag jobbar jag heltid med hundar, utbildning apporteringsträning och uppfödning

Mitt stora mål är att försöka få fram en Golden Retriever som förutom sina underbara sociala förmågor också ska kunna användas av alla som vill arbeta med sin hund, vare sig det är som jaktkamrat i skogen eller för att hitta överlevande efter en jordbävning.

Du som väljer att dela ditt liv med en Doubleusare får en verklig vän för livet - en vän som ställer upp både i med och motgång, du får också en uppfödare med på köpet, som envist finns där för att stötta både i glädje och sorg.

Varmt Välkommen till "Doubleuse familjen".

Gunilla