Dream - Klubbmästare!

Vilken fantastisk helg!                                                                                                                                                       KM_hundar

Vi startade 4 hundar på årets KM och kom hem med en Klubbmästare, 2 st 1:a pris i EKL (endast 2 st delades ut) och ett 1:a pris och ett 2:a pris i ÖKL!

Bengt och Joy debuterade i EKl och tog sitt 1:a pris, syrran Funny tog en 1: i ÖKL och en inte helt frisk Shadow fick ett 2:a pris.

Efter veterinärbesök igår står han nu på kraftig medicin och vi hoppas slippa upprepa Dreams tråkiga säsong förra året där en halsinfektion slog ut all chanser till första priser i Elit.


Dreams son Texas, förra årets klubbmästare i ÖKL, med sin förare Nina Johansson gjorde en fantastisk prestation, de debuterade i EKL och tog ett starkt 2:a pris. De gjorde ett jättebra jobb, men tyvärr tog orutinen ut sin rätt på söket, där det blev en svacka på mitten, men han kom igen och avslutade provet med glans!

Årets prov som var det i särklass svåraste hittils, dömdes av rutinerade Anders Carlsson och förutom våra två 1:or, samt 3 st 2:or delades det bara ut 3:e pris och nollor. Kerstin med Partridge gjorde bra ifrån sig och tilldelades domarens pris!

Jag vill också passa på att tacka Sara, Inger, Cilla och resten av gänget som gjorde detta KM möjligt. Utan dem hade det inte blivit något, eftersom ingen sektion vill ta på sig ansvaret... Nu hoppas vi verkligen att någon vill göra det till nästa år, för alla vi som var där kan intyga att det är ett unikt tillfälle att få se så många arbetande Goldens samtidigt.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom