Vi satsar på "bredden"

host_1utanforbåde i vår avel och i butiken..

Häromdagen kom det in två helt olika kunder i butiken (som sett reklamen vid motorvägen) - först ett par från "Stureplan" dvs representanter för det unga, framgsrika folket och sedan ett par kvinnor i 70-årsåldern.

Det första paret sökte egentligen ett par starkt färgade gummistövlar som jag inte hade, men de gick i alla fall ut med en kasse med en snygg oljerocksjacka i, som citat - "inte sitter på varenda människa". Riktigt kul, den klädde tjejen som köpte den alldelses utmärkt och jag förstår nu att Countrymodet också på allvar slagit rot i huvudstaden.

De två kvinnorna som kom körande söderifrån och var kaffesugna, hade sett något om att vi bjöd på kaffe, men när de körde in på gården blev de väldig osäkra och tänkte åka igen, eftersom vi bara sålde kläder. Men självklart övertalade jag dem att komma in i butiken för att dricka lite kaffe och det slutade med två regnjackor, varav den ena var läckert vinröd, en merino/caschmeretröja och ett av min dotter designat och tillverkat armband. Dessutom skulle de komma tillbaka när de oerhört populära regnsäkra hattarna kommit in. Som den ena damen sa med ett skratt - det blev ett herrans dyrt kaffe...

Det känns fantastiskt roligt att jag har ett sortiment som passar "alla" och faktum är att nästan alla som kommit in i butiken också har gått ut med något klädesplagg och ofta har mina kunder svårt att välja, eftersom plånboken tyvärr är begränsad, men för mig känns det såklart jättehärligt, tänk att man tycker om så mycket av det som finns i butiken.

Jag försöker också slå ett slag för färger i höstmörkret, på våra dummieprov behöver man ju inte vara grön från topp till tå, samtidigt som jag tycker att det är lite kul om vi ändå klär oss lite fint - så fram för äppelgrönt, cerise och lila!

 

gunilla

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom