Piff och Puff har landat

                      vanillaNJCH Doubleuse Vanilla

med uppfödarfamiljens privatplan på Bromma. Jag var där sent på kvällen för att hämta upp våra nya efterlängtade valpar. De motsvarar alla förväntningar hittils och har bara flutit in i flock och familj på ett ortroligt sätt. Efter 48 timmar tillsammans kan jag bara förundras över hur coola och signalsäkra de är. Ingenting verkar var något problem och vad man än presenterar för dem så tar de det med knusende ro.

pearlPearl                                       patchPatch

Jag fick rapporter via telefon längs färdvägen om köttbensätande valpar, lekande valpar och kisspaus i Göteborg - jag tror inte att det är många valpar som har sådana härliga reseminnen med sig när de flyttat hemifrån.

Ikväll är det dags för årets jaktfest i jaktlaget, vi ska för första gången vara här på Gyllerboda, vilket är jättekul. Det vankas grillspett och min mammas fantastiska dajmtårta, skjuttävling och lekar - det ska bli jättetrevligt.

Jag fick ett mail ifrån Hege i Norge med en alldeles nytagen bild på NJCH Doubleuse Vanilla. Denna 12 åring som aldrig varit sjuk eller skadad i hela sitt liv och som fortfarande njuter av livet i fulla drag. Det är fantastiskt roligt med alla nöjda glada valpköpare som kommer tillbaka när det är dags för ny valp och som då och då hör av sig med en hälsning.

 

Reklamen vid motorvägen fungerar över förväntan, det kommer folk så gott som varje dag in till butiken för att titta och handla, vilket såklart är jättekul. Så fort jag hinner kommer fler bilder på några av de nya fina kläder som kommit. Veckans höjdpunkt var Tweeden från Chrysalis, ni som sett min Tweedjacka vet vad det är för sort. jag har köpt in några jackor både dam och herr i alldeles egna färger, alla olika. Det är lite dyra, men vilken fantastisk kvalitet, min jacka är inne på 8;e året o den ser fortfarande "ny ut".

Nyfiken? - kom in o titta!


gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom