Grattis Gunilla, Kerstin och Alessandra!

sista_rosenGunilla Johansson med Doubleuse Lindt Cherry Chili 1:a i NKL - Kerstin Lindmark med Doubleuse Partridge Godk KKL - Alessandra Franchi med Doubleuse Stella  EXC och en 3:e plac FT (Vilket betyder Field Trial, dvs riktig jakt där man tävlar, i Sverige heter det A-prov i Frankrike) Desire Troeng med Doubleuse Black Grouse som tagit 1:a i ÖKL - duktigt jobbat tjejer!


Härliga höstdagar, rosorna blommar igen - i mängder och fåglarna börjar färga ut helt och hållet. Nyss när jag gick över gården mötte jag kaniner, fasaner och rapphöns, det känns gott.

Lilla Mandel, vår foder Jack Russel löper också, så ÄNTLIGEN ska jag få min efterlängtade valp och Bengt ska få en ny jaktkamrat.

Bengt startade Joy i helgen, men hormonerna har verkligen satt sig på tvären - hon gjorde alla moment utom söket bra, men där var det blött och då kunde tappade hon koncentrationen helt, känns tufft med en hund som är så självklart färdig för att ta 1:or i denna klass. Men nu blir det bara jakt för henne resten av säsongen, om vi har tur något A-prov när skendräktigheten är över och sedan blir det kastration. Vi får ge upp, hon får inga valpar och då kan vi lika gärna ge henne den presenten.

Har ni viktiga frågor eller annan info till mig, passa på, om en vecka åker vi och är inte tillbaka förrän i slutet av oktober.

gunilla

 

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom