Helt fantastiskt Kurt!

kurt_o_vickiBecksteiner som med sin Viking erövrat titeln INTFTCH Doubleuse Helags Mountain, vad jag vet den första Golden någonsin född i Norden som erövrat denna hedervärda titel.

Viking är bror till Mica , resten av deras kull har också fina meriter, som är parad med Black Grouse, så vi hoppas verkligen på att Mica är dräktig. De få domare (han har inte hunnit starta så många gånger) som sett honom ute i Europa har öst lovord över hans fart och stil, vilket såklart värmer ett uppfödarhjärta, det är en egenskap som vi här i Sverige pratar för lite om tycker jag.

Grattis Kurt, som inte bara är valpköpare utan en också mycket nära och kär vän sedan flera år.

Igår var vi återigen på Norrby där vi ansvarar för hunderiet. En underbar dag i strålande sol med jakt på fasan, rapphöna, and och hare. Jag har under de 30 år jag åkt runt på "godsen" och apporterat aldrig varit på ett ställe där det är så fantastiska biotoper, visst är fåglarna utsatta, men tidigt på året och i marker som är fantastiska. Att sedan Mathias fött upp dem själv borgar ju också för hög kvalitet. Jag vill verkligen passa på att gratulera Olof, Otto och deras kompisar till en mycket lyckad satsning, jag vet vilket oerhört jobb ni lagt ner vid sidan om era ordinarie arbeteten. Trevliga skyttar, härlig hemlagad lunch och nästan bara Goldens ,ursäkta Åsa, dina labbar kompletterar bilden på ett trevligt sätt, som en känd uppfödare en gång sa," jag vill ha ett par labradorer också för att bryta av allt det gula", gjorde dagen fulländad.

Vi har fått ett återbud till A-provskursen den 30-31 oktober, vill du ha platsen var snäll o anmäl via SMS 070 288 41 72

Nu åker vi strax på vår efterlängtade semester till Storbritanien, där vi ska träna hund, jaga, gå på picking up och bara ha det trevligt tillsammans med ett par vänner.

Vi är tillbaka först i slutet på oktober vilket innebär att jag inte kommer att kunna svara på några mail eller ta emot samtal

Ida bor här och tar hand om gård och hundar, så butiken är öppen i princip som vanligt.

Ha det riktigt gott allihop och njut av en av de vackraste månaderna på året - då våra hundar används som allra mest.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom