Hemma igen

1nov1 nov,  10 grader varmt och så här vackert i vår "vinterträdgård".

Nu är vi hemma igen efter en smått fantastisk resa runt Storbritanien. Vi har kört nästan 1000 mil i England, Skottland, Irland och Wales. Vi har tränat hund, jagat, apporterat på stora jakter, träffat flera gamla goda vänner och också gjort nya trevliga bekantskaper - och såklart  haft roligt och trevligt tillsammans med våra reskamrater. Jag återkommer med en resedagbok snart.

Här hemma har allt gått jättebra och vi är oändligt tacksamma för att Ida finns och med den äran tar hand om vår gård med alla dess innevånare.

Flera hundar har också gjort bra ifrån sig Stort Grattis till Maria Persson med Doubleuse Rainbow 1:a ÖKL och Gunilla Johansson 1:a NKL! Bengt och Shadow är nu klara för EKL, två raka ettor i ÖKL blev höstens sista resultat.

Mica är dräktig och vi väntar med spänning på nedkomst om några veckor. Funny är parad och Foxie väntas börja löpa i januari. Så fort jag hinner ska jag uppdatera valpsidan med stamtavlor och bilder. Tyvärr har jag inte lärt mig hur man ordnar stamtavlorna ännu, mycket att lära med nya hemsidan och tiden räcker inte till allt...

 

gunilla

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom