Grattis Bengt!

beskot  Bengt och Tit på jakt i Skottland.

Grattis Petra Johansson och Fågeljägarens Common Tern till SM vinsten i helgen!

Turen var inte på Bengts sida i helgen. Den lilla Gamy kom en meter fel i vind om kaninen och var sen (1,5 år) inte tränad i avancerad dirigering, vilket innebar att Derbyvinsten som han höll i sin hand frös inne.. Låter som vanliga bortförklaringar, men det känns såklart tufft när man har en av Sveriges absolut mest hårt gående, stilfulla spaniels. SM -dags, frostig morgon, ingen vittring, Tit går förbi haren som trycker, Bengt trampar upp den själv - deltog i SM 20 sek - hårt, men that´s the name of the game.

MEN - Petra Johansson med Fågeljägarens Common Tern vinner inte bara SM för AV Spaniels utan slår också Cocker SM vinnaren och blir dubbel SM vinnare!! Grattis Petra till finalen på en strålande säsong, förutom SM vinsten har hon tagit 2st  1:or i EKL med provbäst denna säsong, endast 2,5 år gammal - härligt!

Så denna 2,5 åring kan nu stoltsera med titeln  S(j)CH  SM vinnare-10 Fågeljägarens Common Tern

För Bengt känns det fantastiskt bra, förutom sina egna 4 SM vinster med egenuppfödda Spaniels, kan han nu lägga till att vara uppfödare till en SM vinnare som en valpköpare fört fram!

Nu planerar vi för Advenstkaffe i butiken med specialerbjudanden och så håller vi på att lägga schemat för vårens kurser som snart kommer under utbildning.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom