igen o igen o... Grattis Kurt!

micasn3Mica njuter av snön!

Kurt ringde igår o berättade att han förra helgen och denna helg som gått tagit ett Reserv CACIT och ett CACIT till med INTFTCH Doubleuse Helagsmountain. En mycket stolt uppfödare lyfter på hatten för detta fantastiska ekipage.

Morgonpromenaden i dag tog lång tid, jag var tvungen att stanna flera gånger och njuta av det fantastiska vädret, massor med orörd lätt snö, 12 grader kallt och strålande sol. Tänk vad bra vi har det som bor i ett land med årstider.

Fasanerna förhöjer njutningen när det spatserar runt på gården iförda sina praktdräkter. Nu är det dags att samla in några stycken för att nästa års föryngring ska bli av.

Havsörnen som "boat" in sig vid dammen är väl inte den käraste av gäster, men vacker o mäktig är han. Lodjuren som rumsterar om utanför butiken tillhör väl inte heller mina favoriter, men om man lägger ihop dem med våra Amerikanska vildkalkoner, kvarvarande rapphöns, kaniner, Påfågelduvor och massor med rådjur som betar av våra rättikor - så har jag svårt att tänka mig ett mer faschinerande ställe att bo på.

Bill och Bull växer o frodas, snart slår de väl viktrekord, som tur är så har vi inga "swimmers" i släkten, så trots kroppshyddan så är de uppe och går, vilket är jätteskönt.

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom