God Jul

julstrumpa2Vi på Gyllerboda önskar er alla en riktigt God Jul

I lördags var det dags för årets sista fasanjakt. Det blev en underbar dag i goda vänners lag med ett alldeles lagom resultat, 49 fasaner, 1 hare och 1 räv. Lunchen i Olovs kök bestod av Röd Pölse med bröd, såklart -  eftersom det var danske Claus som stått för inköpen.

Hundarna gjorde mycket bra ifrån sig och det är en glädje att kunna föra sin hund, Dream i detta fallet, helt utan ljud, bara visselpipa och handtecken, trots att det ibland var lite trixigt att hitta dem samtidigt som det föll döda fasaner vid sidan om.

Igår gick färden till Stockholmsmässan, där vi mötte Trond med Bajazz och Carla från Portugal, som ser fram emot att utmana Trond när han får sin nästa Doubleuse hund. Tänk vad roligt om de blir flera Doubleuse hundar som träffas och tävlar internationellt i lydnaden.

Härhemma är det lugnt och fridfullt trots alla valparna, terrierna har precis öppnat ögonen och börjar nu fara omkring lite grand inne i skrubben. Micas valpar har hunnit bli 5 veckor och är bara helt bedårande - snacka om "årets julklapp" - vem skulle inte vilja ha Asterix eller Obelix i sin julstrumpa på julafton...

Ta det lugnt därute och glöm inte bort att julen är en fridens högtid - kom ihåg att vila och njuta också.

 

gunilla

 

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom