God Fortsättning

amaryllis   Så här vackert är det i vårt köksfönster.

 

Nyår är över och ljuset har kommit. Märkligt är det, men det är ett annat ljus utomhus när Nyårskonserten från Wien klingat ut. Pskologisk fint eller inte, jag älskar början av januari när ljuset så sakta börjar återvända, alla julsaker åker ner i källaren och nya drömmar och förhoppningar spirar.

I glasgången blommar det fantastiskt, för dagen har vi Mimosa, Fuchsia, Pelargoner och någon liten vacker blå blomma som jag fått som stickling av Viveka. I morgon slaktar vi en av våra amerikanska kalkoner, den är så stor så att den inte ryms hel i ugnen och sen stundar det familjekalas på Gyllerboda.

Annars gäller det att masa sig ur helglunken och mysbyxorna , ta på sig  glasögonen och sätta sig vid datorn. Nu ska boken skrivas klar innan våren är här och man lockas ut, ut, ut.

Ett stort tack till alla er som skickat oss vackra julkort, det känns lite extra lyxigt med papperskort i dessa digitala tider och jag vill också passa på att önska alla vänner och valpköpare ett spännande, innehållsrikt och roligt 2011.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom