Jack Russel VS Tiger

DSC_0323     En  liten terriervalp på 1,5 kg är nog bland det "modigaste" vi har här hemma just nu.

 Micas valpar har flyttat och de fungerar utmärkt. Obelix som är med matte på hennes hunddagis är hur cool som helst och Asterix som lever ett mer "vanligt" liv är lika lugn och balanserad han. Det är kanske dags att slå hål på myten om stressade jaktisar. De andra valparna är det full fart på, så vi har många goa stunder här hemma. En vecka kvar, sen försvinner ett gäng och när vi kommer tillbaka från våra resor till Dublin och Italien så åker resten. Då kommer vi för första gången sen före jul  bara ha våra egna hundar hemma, det kommer nog att kännas väldigt tomt...

Vi kommer att behålla en Terrier till grytjakten, men en tik och en hane är till salu med leverans i början av februari. Hör av dig om du är intresserad av en toppstammad terrier.

Snart är det dags för vårkläderna, tiden går ju som bekant ganska fort, så därför har vi vinterrea i butiken. Passa på att fynda kvalitetskläder och skor till riktigt bra priser. Titta under rubriken "Nytt i butiken" så hittar du tre filmer med de kläder och skor som är aktuella.

Hittar du något du tycker om, så skriv ett mail så skickar jag.

gunilla

 

 

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom