En man och hans hund

mmandeaLäggdags för Sergio - då ska man ha det viktigaste med sig, boken och valpen...

Han som inte riktigt förstod varför familjen skulle utökas med en terrier, föll pladask för det lilla charmtrollet.

Det är så fantastiskt roligt att få chansen att föda upp hundar vars insida är så mycket viktigare än utsidan. Denna lilla Jack Russel 8 veckor gammal, lägger sig tillrätta i väskan och säger inte pip. I Köpenhamn och i Milano går hon och jag på damtoaletten, där jag lägger ut en medhavd tidning och den lilla prinsessan kissar snällt på den och sedan in i väskan igen, hur enkelt som helst.

Bengt ville gärna springa runt med henne på armen på flygplatserna, undrar om han sett filmen "Hundtricket"??

Väl framme tog hon hela huset i besittning på 10 minuter, 9 olika vuxna hundar, Alle var hundvakt, bekymrade inte damen ett dugg, utan med en enorm integritet undersökte hon alla vrår och godkände det nya hemmet. Jag tror fortfarande de vuxna hundarna undrar vad som egentligen hände, men när jag pratade med Alle på telefon igår, så var det klart - Minimandel hade tagit över tronen, till och med Ada 10 år accepterar detta faktum.

Första natten i sängen som sig bör och sedan var det klart, Sergio och Minimandel har ett underbart förhållande och på kvällarna tog de sig en tupplur i fåtöljen tillsammans och jag undrar vem som njöt mest. När vi skulle visa vilken kapacitet det bor i denna lilla dunboll på 1,3 kilo så tror jag vi chockade hela sällskapet. Jag höll fram en rådjursdummie och utan någon som helst tvekan satt den som i ett skruvstäd- men inom några minuter apporterade hon jättefint och kom tillbaka och lämnade av- om än med en viss tvekan...

Hon berättade också för deras 10 st 8-veckors Goldenvalpar vem som hade kommandot ute i trädgården och sina 7 gram matkulor knaprade hon snabbt i sig, så matlusten är det heller inget fel på.

Det är allt en himla tur att vi har Strössel kvar här hemma för maken till hundar får man nog leta efter.        mmandel

Dublin var jättetrevligt. Spännande att vara på en Show Case, speciellt när man blir bjuden på resa och allt. Jag som är ny i gamet lärde mig massor. Vi hittade också en underbar Bistro där de serverade högklassig mat och utanför fönstret blommade ginsten, påskliljorna och primulan.

Nu är det skönt att vara hemma igen och få njuta av våra hundar och valpar och Bengt har startat ett jätteprojekt med att ta ner alla träden i "parken" bakom huset. Det är dags för slutavverkning och i vår ska vi sätta Lärk och Björk i stället, vilket borde bli mycket vackrare än tallen och granen som står där nu.

gunilla

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom