Tidningsartikel

asterixLille Rix  - Doubleuse Asterix

Häromdagen blev vi uppringda av Uppsala Nya Tidning som läst om oss på nätet och ville komma för att intervjua oss.

Jätteroligt tyckte vi och i tisdags fm kom det en reporter och en fotograf. Vi hade ett par trevliga timmar i köket som resulterade i en stor bild på framsidan och en trevlig artikel inne i tidningen. Du kan läsa artikeln här; http://www.unt.se/tierp/trygghet-nyckeln-till-en-lydig-hund-1239485.aspx

Annars är det full rulle här hemma, Bengt som skulle hugga ner träden i parken bakom huset har fått skrinlägga de planerna. Efter konferensen i Stockholm där han höll föredrag, du kan se föredraget här om du är intresserad http://urplay.se/162008, har det fullständigt rasat in nya kunder till Bengt. Han är fullbokad för ett bra tag framåt och varje dag kommer det nya förfrågningar från människor som behöver hjälp med sina hundar. Bra för oss men förfärligt tråkigt att detta "nya sätt" att handskas med hund, klicker, belöning och avledning mest skapar problem för hundarna och deras ägare.

I helgen hade vi en fantastiskt trevlig kurs, vi har fått så mycket respons från flera av deltagarna som redan börjat att förändra livet för sig och hunden. En underbar kommentar kom från en deltagare med en yngre hund av en ras och en äldre av en annan, som uttryckte det som att efter 1 dygn! kändes det som om ett "duntäcke lagt sig över hela huset", plötsligt var det lugnt och skönt, inga skällande, inga vaktande hundar och inget trampande efter vart de än gick. Hennes man som inte deltog på kursen kom hem från jobbet i måndags och undrade var hundarna hde tagit vägen, han trodde inte sina ögon när han tittade in vardagsrummet och såg dem ligga där helt avslappnade och bara bliga på honom när han dök upp - de som brukade skälla och hoppa som tokiga vid dörren när han kom hem. Är man stark och duktig,kan man vända hela relationen så otroligt snabbt till det bättre - och gissa vad hundarna mår gott sen.

Idag har jag varit i Stockholm på modemässa och imorgon ska jag försöka sitta framför datorn och skriva lite för vädret hotar med att bli förfärligt. Men till helgen säger de att solen kommer och då har vi valpträff, vilket alltid är lika kul.

Om du haft problem med att se hemsidan beror det på att vi bytt webhotell, rensa cashen, så blir allt som vanligt igen.

 

gunilla

 

 

 

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom