TJH (R) AD BH Doubleuse Wild Duck:

zaro_vattenskMångsysslande Zaro med husse Sigurd Langseth ute på uppdrag, denna gång vattensök.

Jag fick ett mail från Sigurd där han berättade om alla spännande uppdrag han och Zaro varit på 2010. Nu satsar de på Ruinsöket 2011 och målet är att bli Trippel godkänd Räddningshund - inte dåligt.

Här hemma är det lugnt och skönt, ihelgen har vi varit lediga och då passade jag på att ha "tjejträff" med mina goa vänner. Vi bor lite utspritt, så det är långt mellan gångerna med kul har vi och eftersom ett gemensamt intresse är hunduppfödning i ganska stor skala så blir det en del hundprat, men framförallt blir det alltid många härliga skratt.

Alla valpar har nu åkt och det blev riktigt bra med Terriervalparna, en till Italien, men de andra bor i närheten, så det ska bli riktigt kul att följa dem.

Jag har fått in en otroligt fiffig sak i affären för oss uppfödare som tröttnat på nagellack tippex och andra lite läbbiga sätt att märka våra enfärgade valpar med. Jag kommer att skicka ut ett nyhetsbrev snart och om ni är intresserade så går det att beställa via hemsidan så skickar vi.  Jag återkommer med mer info.

Jag såg att jag satt fel datum på B-provskursen, självklart ska det vara lörd-sönd inte fred-lörd. 2-3/7 är rätt datum. Kurserna fylls stadigt på och några är redan fulltecknade, så är du intresserad, vänta inte för länge med att anmäla.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom