Nu hoppas vi på många små valpar med en smått fantastisk stamtavla.

annaZam 10 veckor

Nu är det klart med Cleo och Zack - vi väntar med stor förväntan på ultraljudet om 4 veckor och de båda turturduvorna åker nu hem till sitt i helgen. Det känns fantastiskt bra, de är typlika och de tycker så otroligt mycket om varandra så det har varit jobbigt att ha dem isär, inte bara för löpets skull utan det handlar nog om riktigt tycka om. Det händer ibland, dock inte så ofta, att hundar som aldrig träffats förr skapar en stark relation direkt de ses, det rara i den här historien är att Cleos bror och Zacks mor knöt samma band för flera år sedan och det sitter fortfarande i, hade de varit människor hade man kunnat konstatera att de faktiskt älskar varandra.

Jag vill passa på att gratulera Olle Nilsson med Doubleuse Europe som gjorde ett starkt jobb förra helgen och blev uppflyttad till HÖ Klass Sök, Doubleuse Rose Bowl förd av Petra kom 2:a och blev uppflyttad till HÖ Klass Spår - bra jobbat båda två!

I onsdags var det premiär för valpkursen och det blev en mycket trevlig kväll med intresserade människor och valpar av olika spännande raser. Som avslutning hade vi valplek i köket, 9 valpar samsades på ett mycket trevligt sätt och vi instruerade hur man som förare ska agera när leken blir för våldsam eller när någon valp som tycker det blir för mycket drar sig undan. Det ska bli spännande nästa vecka då vi får se hur deltagarna har klarat av sin hemläxa och vi går vidare i hur man gör för att nå målet - en trygg och lycklig och balanserad vuxen hund.

I helgen är det dags för den extra intensivkursen som vi satte in eftersom efterfrågan var så stor och det känns som alltid lika kul att få träffa nya människor och deras hundar.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom