Fler valpplaner och - svimma inte -

stamtavlor finns nu på kommande kullar

gss

Våren har kommit till Gyllerboda. Gäss, Sångsvanar och Tranor väntar på att dammen ska skölja. Vi har mycket fågel härhemma, men den här bilden är ifrån Islay utanför Skottland i höstas.

Nu har jag lagt ut stamtavlor och bilder (nästan komplett) på kommande kullar. Titta under kenneln och klicka dig fram. Det känns som att gå i en godisbutik, jag har så mycket bra hundmaterial och så många spännande ideer om hur jag ska para ihop dem - vilken lyx. Jag tycker att vi har tagit ett stort kliv framåt de senaste åren och Doubleuse hundarnas kvalitet har ökat ett snäpp. Men det gäller att inte stanna upp och vara nöjd, det finns alltid saker att förbättra och det är ju därför det är så himla roligt att vara uppfödare. Att sedan ha förmånen att få så duktiga och trevliga valpköpare som jag känns fantastiskt.

Efterfrågan på mina hundar är stor och jag har haft problem under en tid med tomma tikar och små kullar, men nu hoppas vi att det ska vända och den som väntar på något gott... Så ha tålamod ni som väntar på valp, det är mycket spännande på gång!

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom