Höstens kullar färdigplanerade

a prov 14 2  Man tager vad man haver... Bengt berättar hur vi ska jaga av de olika såtarna på A-provskursen.

Årets A-provskurs har gått av stapeln i soligt höstväder och med ett härligt gäng skyttar, spanielförare och hundförare. En mycket lyckad helg, med både kaniner, fasaner av olika sorter och änder. Alla bidrog på bästa sätt till att göra denna helg till ett fint minne.

Tänk vilken lyx att få ha möjlighet att erbjuda både denna kurs, som är unik , eftersom man kan komma med hundar som är helt oerfarna och få en bra introduktion i att apportera "på riktigt" och dessutom  kunna hjälpa till så att vi får fler A-provsstarter här i vår avdelning. Vi hade ett  A-prov för retriever här i förra veckan och på fredag är det parsläpp i Segrarklass för spaniel som står på schemat och veckan efter det har ett gäng köpt en egen jakt här på Gyllerboda.

Titta gärna in under valpar, uppdaterat nu.

Annars rullar det på här hemma, lite hektiskt som alltid denna årstid, men våra ljuvliga spanielvalpar Keeper och Kite gör sitt bästa för att förgylla vårt liv med sina upptåg och goa närhet. Tänk vilken källa till glädje att återigen ha en Cocker i huset, jag har nog inte riktigt förstått hur mycket jag saknat mina två svarta, trots att det gått så många år.

Passa på och njut av denna ljuvliga höst, snart stundar mörker och ide - inte så tokigt det heller, men denna årstid med sina sena blommor och fantastiska färger förtjänar mycket uppskattning.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom