Venus och Lydia är parade - spännande nu!

valpsnö2  en gammal bild, men jag tycker att den är så vacker.

Nu har vi två intressanta kullar att vänta och hoppas på. Vill du veta mer så titta in på valpsidan (ligger unde "kenneln")

Vi njuter av det underbara vädret, snön som slutar falla och imorgon är det dags att sätta de första fröerna i krukor, våren är i antågande!

Jakterna är slut och säsongen avslutades på absolut bästa sätt hos Claus och Nina på Bredal Gods. Vi umgicks, åt fantastiskt god Ripa och jagade fasaner bara vi fyra och hundarna. Det fanns några ströfåglar kvar som inte predatorerna mumsat i sig och på förmiddagen sköt de andra varsin fasan, hundarna njöt och efter lunch vände vi kosan hemåt med en härlig känsla av att lite vardagslyx nästan är det allra bästa. För oss som hållt på med dessa jakter under väääldigt lång tid har känslan av vad som är viktigt bara blivit starkare. När jag började på Frötuna sköt man ibland upp emot 1000 fasaner på en dag. Både vi och hundarna slet långt efter solens nedgång för att få hem allt vilt och visst var det fantastiskt roligt. Men idag kan jag som sagt glädja mig åt 2 kvalitativa apporter på en jakt och det är inte längre så spännande att ha apporterat stora mängder.

Vi var med på den allra första fasanjakten på Bredal och nu fick vi också dela den sista, godset är sålt och Nina och Claus har nya spännande planer - så nu hoppas vi att drömmen deras ska gå i uppfyllelse.

Jag har nu bestämt vilka tikar som ska paras framöver och snart finns det mer info på valpsidan.

gunilla

Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom