GRATTIS Tone Sande och Doubleuse Cup Cake 2x 1:a NKL B-prov

cup cake  Vi har en liten fotbollsspelare (hane) född 5/8 kvar att tinga efter jennies mamma Star - hör av dig så berättar jag mer.

Det kom ett mail från matte;

Nå må jeg skrive for å fortelle deg at Jennie og jeg debuterte på B-prøve jakt i går i BK, Og vi klarte en 1.premie i debuten vår. Jennie er en helt fantastisk hund, lettlært og kjapp i hodet, proppfull av retrieveregenskaper. Energisk, stilfull og rask, og alle vi møter sier at hun er veldig talentfull.
Hjemme er hun rolig og avbalansert, og veldig søt og sjarmerende.
 
Her er litt av dommerkritikken fra i går: «Søker effektivt og dekker området fint. Fart og utholdenhet meget stor. Bruker nesen godt. Markerer godt og jobber konsentrert. Skuddreaksjon - rolig og oppmerksom. Følger fører pent. Apporteringlyst - meget stor. Fine grep og meget pene avleveringer. Går villig i vann og svømmer godt. En hund som løser dagens oppgave sikkert. En velbalansert og godt trent hund som viser sine kvaliteter»
 
Tidligere i sommer fikk vi også en 2.premie i LP kl 1 og kom på 2. plass i klassen.
 
Jeg må også nevne at vi vant en uoffisiell WT i Hemsedal med 97 poeng i Juli i år, og at vi vant den samme konkurransen i fjor med 96 poeng. Og at vi fikk bestått med 89 poeng i mesterskapshelgen unghundklassen i fjor.
 
Facebook Image

Köp våra böcker

ShadowNu kan du beställa vår nya bok 'Shadow - Att skapa en skugga'.
Beställ den här.

vom